Friday, July 25, 2008

rasa nak....

Lab is very congested now with 9 undergraduate students doing their final year project.dulu i tak amik port sgt pasal dorang nih,yelah i pon kire br time tu.tp now dorang mula dah dtg mengacau i.bukan tak nak tlg tp mengada2,menyampah aku!dorang dahla satu haram ape pon tak tau ape nk bt pastu bleh nk mcm bagus plak.yg sorang tu tak puas hati sbb byk bende die tak payah bt sbb guna yg aku punye je and sorang lg menyalahkan aku sbb die salah order xxxx.aku rase nk lempang sekor2 pastu humban keluar tingkap.aku tgh tension ngan hal labwork aku and ko plak dahle kacau aku pastu pastu siap bleh ckp aku punye pasal ko silap order.SV pon satu,tak explain btul2 pastu biar depa tawaf pusing2 lab tanpa halatuju!dahla panggil aku kakak xxxx(nama project aku).blah laaa korang.ak koser aku kusutkan kpale hotak aku pasal korang.so next time korang datang lg,jgn harapla aku nk tolong yeh.

Form xx aku tak hantor2 lg.blenye nk sit for the exam weh?padahal aku dah ada client okkk.br td Pn Jxx sms aku tanye pasal hal xx aku.sbb die kata die dah janji ngan aku so die nk xxxx kt aku ler.tension okkkk.mau dekat setahun dah bertangguh!!
next week nk defend proposal and i will be first to present.My name start with S laaa,y first?dahlaa ##$%^& $%%^&& ^&*()(*&&^.ok ok ok malas nk kutuk!

rasa mcm nk tengking kuat2 and then cekik orang laaaa tp tak tau nk bt kt sape...

2 comments:

ectopy said...

relax la shazana, sarah, siti, sofea, sumaiyyah, suriani, seri, whatever your name is...hehehehe...you'll be fine...

miss sha said...

thanks miss ectopy...