Thursday, September 25, 2008

kalau labwork menjadi kan dah bleh raya dgn sgt happy!

Saya sgt down sbb labwork sy masih tak memberikan keputusan yg diharapkan.Step yg sy rasa agak kritikal sudah menjadi tp step yg berikutnya tak menjadi-jadi lg plak.barang nk guna plak dah takde jd kenalah tunggu lg a few weeks.jd ble sy dtg lab,sy rasa macam org tak berguna.org lain hempas pulas bt keje and sy pulak duduk buang masa surf internet; lompat dr satu blog ke blog lain dan melakukan perkara2 yg sia2.sy tak tipu,sy mmg sgt down tp sy dah tak bleh nk complain 24/7 mcm dulu sbb sy realize takde org nk dgr and sy rasa mcm loser ble sy down and mula complain.sy rasa sy patut jd kuat and terima things seadanya and then start cari solution sendiri.but i guess i'm that strong YET!dulu i can always complain to my other half but now i don't want to complain to him anymore because i do not want him to look down on me.plus he's too busy to attend to my nonsense.and he pun not like before,lg complain,lg die marah ade lah...tomorrow my last day kt lab before cuti raya tp tak tau la dpt jumpe him or not.nk jumpe before raya sekejap pon susah.raya nnt,confirm le tak jumpe and lgpon 4hb die nk gi US plak.haih sabar jelah okkk...
tp kira ok lah kan sb sy risau and pening sbb bende yg bukan remeh.i mean my labwork is not a petty issue kan?takde la risau bende2 bodoh mcm dulu...

1 comment:

green apple said...

disebabkan PCR product aku tak jadik la makanya aku bersumpah taknak keje lam lab lagi dah.