Monday, June 2, 2008

Torture...

Last night sewaktu i tgh tgk gambar2 yg my bf transfer dlm my pendrive,i terlihat satu gambar yg membuatkan i rasa ntah!tak tahu whether nk ambil kisah or tak.gambar die tgh dgn muka yg happy peluk pinggang sorang mat saleh pompuan nih.perlukah sy berasa jealous and make fuss about it?ntah...rasa macam marah tp i tak ckp pon dgn die,bt bodo je.actually ada lg satu gambar die tangkap ngan sorang lg mat saleh tp yg tu tak kesah sgt sbb pompuan tu yg letak tgn atas die tp yg ni die yg beriya-iya peluk pinggang minah tu(takde laa beriya-iya sgt,itu exaggeration!).my youngest sister pon tgk skali and ble nampak gambo tu die bantai gelak gle2 sbb muka my bf mmg tak bleh blah punye excited,hahaha...before die transfer the pics die sibok delete2 gambar and the die kata die nk delete gambo kawan die sbb die kata bt ape nk bg gambo kwn die kt i.waktu die delete tu, i kt sebelah die sambil tgk gambar yg die delete and die tanye i takot die delete gambar die ngan pompuan lain ke tp i tak terpikir pon pasal tu...tp i pon takde la pulak nampak sume gambo yg die delete tuh..ntah laaa...tp i rasa mcm bangang lah nk pi besar2 kan bende nih sbb bkn ada pon cuma terfikir kalaulah bf my sis yg tangkap gambo mcm tu,mmg dah gile bf die kne torture sbb sepanjang weekend lepas die hanye gaduh beso ngan bf die just because bf die bukak frienster account,boleh tak?tp i nk nasihatkan pon malas and rasa takde gunanye sbb die dah mmg mcm tu dr kecik.die mmg takbleh hidup tanpa 'torture'!if die tak torture org lain,die akan torture diri die sendiri.i pon tak paham.thats why ble die ada bf i rasa mcm lega sbb die dah ada org lain untuk di'torture'.klau dulu, i lah yg jadi mangsa torture die.i kesian gak dgn bf die.ntah laa bkn die tak syg bf die, syg melampau!die byk sacrifice n bt mcm2 tp ble asyik torture je org tu, mcm mane org tu nk appreciate ape yg die bt kan?ntahlaaa tak tau nk ckp n nk bt cemane...

2 comments:

green apple said...

aku pun penah melalui tahap kejelesan yang sama, but trust me, after a while, ko akan rasa cam 'sukatila..bukan dapat kat ko pun'.


tapi sakit ati jugak la...

miss sha said...

hahaha agree,bkn bleh dapat pon!